CBC Karelia -ohjelma 2014–2020

Ohjelmakaudella 2014-2020 Euregio Karelian alueella toteutetaan Karelia CBC -ohjelma, joka on Pohjois-Karjalan, Kainuun, Pohjois-Pohjanmaan ja Karjalan tasavallan välinen rajanylittävän yhteistyön ohjelma. Se jatkaa aiemmin Interreg II ja III A Karjala -ohjelmissa, Euregio Karelia naapuruusohjelmassa sekä Karelia ENPI CBC -ohjelmassa toteutettua yhteistyötä.

Lisätietoja: http://www.kareliacbc.fi/fi/

Kaakkois-Suomi – Venäjä CBC 2014–2020

Kaakkois-Suomi – Venäjä  CBC -ohjelma jatkaa rajat ylittävää yhteistyötä ohjelma-alueella, johon kuuluvat Suomen puolella Etelä-Karjala, Etelä-Savo ja Kymenlaakso sekä Venäjän puolella Pietarin kaupunki ja Leningradin alue. Tukikelpoisen ohjelma-alueen ydinalueen lisäksi ohjelmaan voivat osallistua liitännäisalueina Uusimaa, Päijät-Häme, Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala sekä Karjalan Tasavalta.  Näiden lisäksi Turku ja Moskova, merkittävinä talous- ja kulttuurikeskuksina, ovat tukikelpoisia alueita.

Lisätietoja: www.southeastfinrusnpi.fi

Kolarctic CBC-ohjelma 2014–2020

Kolarctic  CBC -ohjelma rahoittaa hankkeita, joilla edistetään rajat ylittävää yhteistyötä Pohjoiskalotin ja Luoteis-Venäjän välillä. Ohjelma-alueeseen kuuluvat Suomen Lappi, Ruotsin Norrbotten, Norjan Nordland, Troms ja Finnmark sekä Venäjältä Murmanskin alue, Arkangelin alue ja Nenetsian autonominen piiri. Liitännäisalueita ovat Pohjois-Pohjanmaa Suomessa, Västerbotten Ruotsissa ja Karjalan Tasavalta sekä Komin tasavalta Venäjällä.

Lisätietoja: http://www.kolarctic.fi/fi/